آموزش

گیربکس حلزونی چیست و انواع آن کدامند.

گیربکس های صنعتی انواع متفاوتی دارند که هر یک میز کار برد خواص و همچنین از جنس های فولاد، برنز و غیره ساخته شده‌اند در مقالات قبلی راجع به گیربکس خورشیدی به طور کامل توضیح داده شد. اما یکی دیگر از گیربکس های صنعتی گیربکس حلزونی است که ما داریم در این مقاله این نوع گیربکس را به طور کامل توضیح داده و کاربردهای آن را بازگو نماییم.

گیربکس حلزونی:

گیربکس های حلزونی از نوع گیربکس های دو دنده هستند. این گیربکس ها از دو قسمت مارپیچ و دنده تشکیل شده‌اند که قسمت مارپیچ از جنس فولاد و همچنین جنسه دنده از جنس برنز ساخته شده است. زاویه خروجی گیربکس های حلزونی به صورت ۹۰ درجه می باشد و به همین دلیل این گیربکس را به نام گیربکس 90 درجه نیز می‌شناسند و به دلیل اینکه این نوع گیربکس ها بسیار نرم کار می کنند کاربردهای متفاوت و متنوعی دارد که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره خواهیم کرد.

مزایای گیربکس حلزونی:

گیربکس حلزونی در انواع متفاوت پایه دار ، فلنچ دار و هالو شافت وجود دارد. جنس پوسته گیربکس های حلزونی آلومینیومی می باشد که در مقابل ارتعاشات مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهد. از مزایای گیربکس حلزونی می‌توان تعمیر و نگهداری آسان این نوع گیربکس اشاره نمود و همانطور که قبلا ذکر شد راه‌اندازی این نوع گیربکس ها بسیار نرم می باشد و به همین دلیل سر و صدای بسیار کمی دارند. از دیگر مزایای آن راندمان گشتاور خروجی بالا و غیره می توان اشاره کرد.

گیربکس حلزونی

کاربردهای گیربکس:

گیربکس های حلزونی با توجه به مزیت ها و ویژگی های متفاوتی که دارند در صنایع مختلف کارایی دارند برای نمونه تعدادی از صنایع گیربکس حلزونی در آن ها کاربرد دارد را ذکر خواهیم کرد

1.صنایع کاشی و سرامیک

2.آسیاب های کوچک

3.گیربکس حلزونی جهت بلوک زنی

4.صنایع غذایی و بسته بندی

5.بالابر و آسانسور

6.کمپرسورها

7.ماشین آلات تراش

8.دستگاه نانوایی

9.گیربکس نوار نقاله

10گیربکس جهت کوره های صنعتی

گیربکس های صنعتی حلزونی کاربردهای متفاوتی در صنایع مختلف دارندکه ما در بالا فقط تعدادی از آنها را نام بردیم.

 

مشخصات گیربکس حلزونی:

گیربکس حلزونی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده که البته با توجه به  نوع کارکرد و جنس به دسته‌های متفاوتی تقسیم می‌شود مانند گیربکس حلزونی سری vf  ، rvf و یا vf/vf و… که در ادامه هر یک از آنها را شرح خواهیم داد

به صورت کلی گیربکس های حلزونی از یک پوسته حلزونی شکل و یک هاب  کروی شکل و همچنین یک شافت و بلبرینگ تشکیل شده است.

گیربکس حلزونی vf:

در این نوع گیربکس ها انتقال حرکت به وسیله یک جفت شافت  و چرخ دنده حلزونی  صورت می گیرد.

گیربکس حلزونیrvf:

نمونه ای از گیربکس حلزونی هستند که دارای یک جعبه تقلیل اولیه و یک جفت چرخ دنده مارپیچ هستند.

گیربکس های صنعتی حلزونی مشخصات، مزایا  توضیحات بسیاری دارند که در یک مقاله گنجایش آن امکان ندارد بنابراین ما سعی داریم در مقالات بعدی توضیحات بیشتری راجع به گیربکس های حلزونی ارائه دهیم برای دریافت اطلاعات بیشتر ما را در مقالات بعدی  همراهی کنید از اینکه تا پایان مقاله با ما همراه بودید سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *